Af en toe is het nodig het pannendak te vervangen. Wij gaan hier zorgvuldig mee om. In deze post laten we u zien hoe we dit aanpakken.

De foto’s in deze post zijn afkomstig van een woning in De Bilt waar we de afgelopen weken hebben gezorgd voor een frisse nieuwe look en een dak dat weer jaren mee kan.

Natuurlijk willen we graag weten hoe het dak er aan toe is voor we beginnen met onze werkzaamheden. Daarom bekijken we eerst de conditie van de oude dakpannen, de dakbalken, lateien, dakgoten en schoorstenen die op het dak aanwezig zijn. We geven u altijd een eerlijke kijk op de uit te voeren werkzaamheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan of tijdens de werkzaamheden wordt verrast door ‘onverwachte bijkomende kosten of werkzaamheden’.

Wij zorgen er tijdens de werkzaamheden altijd voor dat u hier zo min mogelijk overlast van ondervindt. U moet terwijl wij onze werkzaamheden uitvoeren, gewoon prettig in uw huis kunnen blijven wonen. Dat kan betekenen dat we er soms wat langer over doen dan strikt noodzakelijk is, maar alles met uw wooncomfort in gedachte.

Als onze werkzaamheden zijn afgerond en uw woning van een prachtig nieuw pannendak is voorzien lopen we met u de uitgevoerde werkzaamheden door. We laten u zien wat we uitgevoerd hebben en hoe we dit gedaan hebben, zodat u er zeker van bent dat uw dak weer jaren mee kan en voldoet aan de huidige standaarden.

Het effect van een nieuw dak

Voordat we met het dak beginnen...
Met een nieuw dak straalt uw huis weer

We zijn natuurlijk wel even bezig voordat uw dak helemaal vernieuwd is. We doen dit zorgvuldig, waarbij we u zo min mogelijk overlast bezorgen. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de elementen geen vrij spel krijgen in uw huis.

Hoe kiezen we de materialen?

Wij adviseren u graag over de materialen die wij het liefst gebruiken. Wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit, waarmee wij u kunnen verzekeren dat u er weer warmpjes bij zit als wij klaar zijn.

Wij leveren de materialen zelf, dus u hoeft zich daar geen zorgen over te maken.

Mocht u aan de hand van dit artikel nog vragen hebben, dan kunt u deze hieronder stellen. Wij beantwoorden deze graag voor u.

Hieronder nog een aantal foto’s van hoe dit dak er uiteindelijk uitziet.

Lees ook:

We zijn klaar in Culemborg

Het dak in Culemborg is helemaal af. Weer een mooi pannendak afgeleverd. Denkt u nou dat uw dak ook wel een opknapbeurt…

Een sneak peek…

We zijn nog druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten bij dit pannendak in Culemborg, toch alvast een…

Nieuw pannendak in Leerbroek

Daar zijn we weer! Deze keer vanuit Leerbroek waar we een nieuw pannendak gelegd hebben. Daarbij was het goed zichtbaar dat platte…